Τοποθεσία

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Irida Rooms ειναι μια οικογενειακή επιχείρηση
και βρίσκονται στο Μέγα Γυαλό της Σύρου.

Το κατάλυμα βρίσκεται μόλις 10χλμ απο την Ερμούπολη, το κέντρο της Σύρου και μόλις 1 χλμ από την πιο όμορφη και οργανωμένη παραλία του νησιού. Η τοποθεσία του καταλύματος είναι ιδανική για όσους αναζητούν ξεκούραση και ηρεμία γιατί βρίσκεται ανάμεσα στη γεμάτη ζωντάνια Ερμούπολη και στις παραλίες του νησιού.
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΓΙΑΛΟ
 
Η αμμουδερή παραλία Μέγας Γιαλός βρίσκεται στα νότια του νησιού, 12 χλμ. από την Ερμούπολη και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Σύρου ενώ προσφέρει εύκολη πρόσβαση, προστασία από τους ανέμους, κάποιες τουριστικές υποδομές για τη διευκόλυνση των επισκεπτών και κρυστάλλινα νερά προσελκύοντας έτσι πληθώρα επισκεπτών κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΟ
 
Η Συρος ειναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων μολις 3.5 ώρες απο τον Πειραιά. Ιδανική ακομα και για ενα Σαββατοκύριακο. Είναι ίσως το μοναδικό νησί που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, κυρίως στους παραθαλάσσιους οικισμούς, με το επιβλητικό στιλ των αριστοκρατικών οικισμών της Ερμούπολης της Σύρας και της Ποσειδωνίας. Μέσα σε λίγη ώρα βρίσκεσαι από το κυκλαδίτικο τοπίο, στη νεοκλασική αρχιτεκτονική της αρχής του 20ου αιώνα με όπερα που μοιάζει με τη Σκάλα του Μιλάνου, Δημαρχείο– κόσμημα και κτίρια του Τσίλερ.
 
Είναι εύκολες οι μετακινήσεις εντός του νησιού καθώς μέσα σε λίγη ώρα, μπορείς να πας παντού και να κάνεις τα πάντα. Η Σύρος δεν έχει μεγάλες αποστάσεις, ούτε ακραίες διακυμάνσεις στη μορφολογία του εδάφους και σε λιγότερα από 15 λεπτά μπορείς να πας από τον Μέγα Γυαλο στην Ερμούπολη και σε ακομα λιγότερο χρονο στις ομορφοτερες πραλιες παραλίες του νησιού.